Üdvözöljük Hunyadfalva község honlapján!

KSH felhívás

Tájékoztatjuk, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Hunyadfalva településen, a KSH elnöke által 2016. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint.

A felvételek Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program (OSAP) szerinti nyilvántartási száma és megnevezése az alábbi:

,,2003 Felmérés a háztartások információs és kommunikációs technológiai (IKT) eszköz használatáról˝

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét matematikai-statisztikai módszertani alapokon véletlenszerűen választottuk ki. A válaszadás nem kötelező, ugyanakkor pl. a munkaerő-felmérés információin alapul a foglalkoztatottság, a munkanélküliség nemzetközi standardoknak megfelelő mérése. A háztartási költségvetési és életkörülmény felvétel a d lehetőséget többek között a jövedelmek háztartási jellemzők szerinti vizsgálatára. Az előbbiek nélkülözhetetlenek a társadalmi jellemzők feltérképezésében.

Az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek, és az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezeljük, azok mások számára nem hozzáférhetőek. Az adatgyűjtés során a statisztikáról szóló 1993. évi XLVI. törvénynek, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

Információ kérhető munkanapokon 8.00 és 16.30 óra között a 06/1-487-4351 telefonszámon. Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldal nyújt tájékoztatást.

Köszönjük együttműködésüket, támogatásukat, mellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához!

Hírek